Portrætter

Et godt Portræt/Profil billede er en stor fordel når du skal præsentere dig på sociale medier, hjemmeside eller lign. Og så er det også et fantastisk billede type af give i julegave til kæresten/bedsteforældre osv. Og ikke mindst er det utrolig sjovt at lave.


En portræt session hos mig er altid en god oplevelse. Både for Børn & voksne. Og tænker du at du ikke fotograferer godt, så er du i trykke hænder hos mig. Jeg har endnu ikke haft en eneste kunde som ikke er kommet herfra med i hvert fald en 5 - 6 virkelig gode portræt billeder. Oftest er der så mange gode at det kan være svært at vælge.


Jeg tager 2 typer af portrætter. Klassiske portræt fotos som kan bruges til CV, linkedIn mv. og de lidt mere WAUW portræt fotos. Uanset hvilken type billeder du er ude efter, vil du hos mig altid opleve at de nok skiller sig lidt ud fra mængden. Der findes utrolig mange portræt fotografer derude, som ofte tager lidt kedelige, omend nydelige portrætfotos. Det gør jeg ikke. Jeg tager portrætfotos som som har lidt ekstra over sig. Det skulle også gerne tydeligt fremgå af mit galleri herunder. Jeg starter altid med at tage de lidt mere almindelige fotos. Dem får du selvfølgelig også.


Derefter kan vi sammen gå mange veje. Det er helt op til dig, men jeg kommer altid med idér og lover dig at du kommer til at se fantastisk ud på billederne. Jeg kender alle de små tricks og vi stopper ikke før vi er 110% sikker på at vi har de gode skud i kassen.


Onsite fotosession hos virksomheden

Jeg kommer gerne ud til virksomheder (og private) og tager portræt, lokale eller arrangements billeder. Jeg har et professionelt mobilt studie til portræt fotografering, og jeg arbejder kun med top professionelt udstyr. (2 stk. 45 Mega Pixel Canon Kameraer og kun nogle af de absolut bedste objektiver på markedet).


Jeg er derudover en kreativ, teknisk dygtig og perfektionistisk fotograf, hvorfor billeder taget af mig oftest bare har det der lidt mere wauw, end billeder taget af en intern fotograf.

Kontakt mig gerne for at høre nærmere om muligheder og priser. Onsite fotosessions fra 3.500,-On location Fotoshoot

Eller hvad med et on location fotoshoot.


Har du en strand som er helt perfekt for dig/jer eller måske en mark, jeres baghave eller noget helt andet? Et on location fotoshoot er en fantastisk mulighed for at skabe noget helt unikt. Det kan være dig alene, jer som par, familie med børn, vennerne osv. Der er mange muligheder, og jeg har stor erfaring i at skabe nogle fantastiske billeder på denne måde.


Et on location fotoshoot tager normalt et par timer og er som regl en utrolig sjov måde at få taget billeder på. Specielt hvis du ikke føler dig 100% komfortabel foran et kamera i et studie. Priserne er de samme som studie fotografering og jeg kører ud til det meste af jylland, hele Fyn og øerne omkring. Sjælland er også muligt mod ekstra kørselsbetaling.