Hej, Jeg hedder Lasse og jeg er professional fotograf


Jeg hedder Lasse Rasch. Jeg er fotograf blandt meget andet, og specialiserer mig indenfor Portræt & Event fotografering. Jeg er født i 1980 og altså i mine 40'er.


Jeg er en fotograf med stor indlevelsesevne. Jeg er et meget passioneret menneske. Jeg er født og opvokset i Kolding, og selvom jeg idag bor på Fyn, kalder jeg stadig mig selv for en Jyde. Det ligger i min natur at være rolig, nem at snakke med og meget ligefrem, men stadig på ingen måde kedelig. Jeg elsker at jagte det gode, nyskabende og fantastiske billede som skiller sig ud.


Jeg arbejder primært som Event & Portræt fotograf. Dvs. jeg tager billeder af Firma fester, fødselsdage, Brylluper, Konfirmationer og meget andet. Og dernæst heatshots, portræt billeder af både private og for erhvevslivet. Jeg fotograferer teater forestillinger og tager karakter billeder, on location billeder og meget andet.


Jeg har stor erfaring indenfor begge områder og hjælper også gerne dig med dit behov. Tøv ikke med at kontakte mig for et helt uforpligtende tilbud. Tlf. +45 60178722 eller vælg kontakt i menuen for at skrive til mig.Kontakt Info

LR Foto, Event & Portræt fotograf

CVR : 36539321

Tlf. +45 60178722

Teglhøjen 10, 5690 Tommerup St.