Om Mig


Jeg hedder Lasse Rasch. Jeg er fotograf blandt meget andet, og specialiserer mig indenfor headshots & Portræt fotografering. Jeg er født i 1980 og altså i mine 40'er. Jeg arbejder til daglig ligeledes som skuespiller i både Danmark og Tyskland. Jeg har spillet med i mange film & tv-serier efterhånden. Bl.a. i 'De forbandede år' fra 2019, 'Hvidsten Gruppen II' fra 2021, TV serierne 'Sunday', 'Panik', 'Friheden' og meget andet.


Gennem min skuespiller karriere har jeg fået taget rigtig mange billeder af mig selv. Både headshots, karakter billeder, on location billeder, på den røde løber og meget andet. Og herigennem er min interresse for det gode billede spiret. Jeg er for det første vild med teknik (som så mange andre mænd), men jeg har også en passion for at fortælle den gode historie. Og jeg imponeres gang på gang over hvor meget et godt billede kan fortælle.


Jeg er et meget passioneret menneske. Jeg er samtidig utrolig rar og jordnær og nem at snakke med. Jeg siger tingene som jeg ser dem og går gerne tæt på. Men jeg er altid respektfuld og har en god situationsfornemmelse. Hos mig kan du føle dig tryg. Og så laver jeg iøvrigt også en ganske udemærket Kaffe.