Priser


Mine priser er meget simple. Jeg kører med 2 pakkeløsninger for Portræt & Headshots fotografering. Har du special ønsker eller ønsker at booke mig til et event, så gives der special pris ud fra dine ønsker & behov.

Headshots Standard

En Headshots session består af ca. 1 times fotografering.

Efterfølgende udvælgelse og touchup af billeder. Du kan forvente at modtage ca. 10 - 12 billeder af sådan en session.

Der er mulighed for op til 1 - 2 tøjskift undervejs.

1.200,- DKK

Headshots Deluxe

En Deluxe pakke er samme setup som en Standard Headshots pakke. Dog med minimum 1 1/2 times fotografering og forventeligt ca. 15 - 20 redigerede billeder.

Der er mulighed for 2 - 3 tøjskift undervejs.

1.599,- DKK

Special Pakke

Ønsker man at booke mig til Event fotografering (Bryllup, konfirmation, firma event eller lign) så kontakt mig for priser. Det er vigtigt at kunne give mig detaljer om specielle ønsker, arrangementets størrelse, lokation og varighed for at få en fast pris.

Kontakt mig

FAQ

Hvor holder du til og rejser du for opgaver?

Jeg har mit helt eget Studie på Vestfyn omkring Tommerup og JA, jeg rejser naturligvis for opgaver.

Afhængig af lokation, tager jeg et mindre beløb for transporten og evt. udgifter til bro/færge osv.

Hvordan leverer du billederne til os?

Efter endt opgave modtager du pr. email et link til et online galleri med alle dine billeder i. Linket modtager du senest 3 uger efter endt opgave, men ofte også meget før. Behandlede billeder leveres i 3 forskellige opløsninger.

Du modtager en kode til galleriet, så kun du kan tilgå dine billeder.

Der vil derudover være mulighed for at se og tilkøbe yderligere billeder som ligger uden for pakken, så fremt du ønsker dette. Alt sammen nemt og 100% online.

Yderligere har du mulighed for efterfølgende at bestille billeder på print. f.eks. i en smuk bryllups bog.

Hvor mange billeder vil jeg modtage?

Det afhænger naturligvis af opgaven. For en headshot/portræt session vil der normalt bliver leveret mellem 8 og 15 fuldt redigerede billeder.

For special arrangementer som f.eks. et bryllup eller konfirmation afhænger det af hvor lang tid i ønsker jeg skal deltage i festen.

Normalt vil der blive leveret ca. 200 - 300 redigerede billeder for en 8 timers foto session. Men det afhænger som sagt meget af opgavens omfang.

Hvad koster en event fotografering

Som nævnt herover er det meget svært at give en fast pris på, uden først at kende til ønskerne for opgaven (lokation, længde, opgavetype osv).

Men hvis jeg alligevel skal komme med et overslag på en pris, så koster det normalt ca. 12.000,- for en Bryllups session på omkring 6 - 7 timer. Altså hvor jeg er med meget af dagen. Men jeg understeger igen at der IKKE er tale om hyldevarer her. Jeg vil meget hellere høre jeres ønsker og ud fra disse vil i altid modtage en fast pris for lige netop jeres arrangement.

Klar til at booke? Ring til mig idag på tlf. +45 60 17 87 22